Skip to content
Byggentreprenad
ByggArvid har färdigställt projektet Döcknor i Ulricehamn

Däcknor AB

ByggArvid bygger vidare på Rönnåsen i Ulricehamn. Denna gång på uppdrag av Däcknor AB. Nu har ByggArvid avslutat byggandet av ett 3000 kvm stor lagerlokal med tillhörande showroom åt Däcknor AB längs R40 i Ulricehamn. 

Däcknor är distributionsföretaget inom däckbranschen med utgångspunkt i Norrland. Nu etablerar de sig i Ulricehamn och vi på ByggArvid har fått uppdraget att stå som entreprenör och den självklara samarbetspartnern.

– Vi har fått stort förtroende från Däcknor, berättar Per Walfridsson, entreprenadchef ByggArvid AB. De befinner sig 110 mil bort och har inte möjlighet att följa projektet på plats. Därför letade de efter en samarbetspartner som de kan ha stor tillit och förtroende till. Vi tycker det är väldigt roligt att de uttryckt att de upplevt just detta, säger Per. 

Uppdraget är att bygga lagerlokal, kontor och showroom på ca 3000 kvadratmeter. Projektet stod klart för inflyttning sommaren 2023.

Byggherre

Däcknor AB

Ort

Ulricehamn

Byggår

2022

Typ

Byggnation av lager, kontor & showroom

Däcknor Ulricehamn

ByggArvid slutför 3000 kvm åt Däcknor

Kjell-Åke Elverum, ägare av Däcknor, berättar om deras vision för Däcknor-projektet och hur den har förverkligats i den färdiga byggnaden.

Däcknor

Rönnåsgatan 5B 523 38 Ulricehamn