Skip to content
Brf Ekbacka Strand 2

Brf Ekbacka Strand 2

Välkommen till Brf Ekbacka Strand 2! Brf Ekbacka Strand 1 är näst intill slutsålt, med tillträde 1 juli. Nu har du chans att förvärva en bostad i Brf Ekbacka Strand 2, för inflytt kvartal 2 2022. Dessa hus byggs söder om Ekbacka Strand 1 och kommer tillhöra en egen förening. Lägenhetsfördelningen ser den samma ut som i första föreningen. Läs nedan för att se vad som finns tillsalu.

Modernt sjöläge i Mullsjö. Bostadsrätter i attraktivt läge, fördelade på lägenheter och radhus. Radhusen med sina 4–5 rum ger villakänsla och är placerade närmast sjön. I sluttningen ovanför är flerbostadshuset placerat med fyra våningar där alla lägenheter vänder sig mot sjön.

Projekt

Brf Ekbacka Strand 2

Adress

Björksätersvägen 1A-1D
Björksätersvägen 5A-5G
Mullsjö

Försäljningsstart

Pågående

Visning 1/11

Läs mer och lämna ditt intresse.

Lediga bostäder

Lägenheternas bostadsarea på Brf Ekbacka Strand varierar mellan 55-114 kvm och 2-5 rok. Däremot har samtliga lägenheter matplats och vardagsrum placerat mot sjön. I hörnlägenheterna breddas vyn ytterligare med fönster även på kortsidorna och på topplägenheterna är sovrummen placerade med sjöutsikt så att du kan njuta av kvällssolen. För att ge de boende en villakänsla har samtliga lägenheter en egen dörr från loftgång. Köken är moderna och sällskapsvänliga där många lägenheter har köksö med spishäll.

I vår bostadsväljare kan du se och jämföra lediga bostäder.

Kvartal 1 2020 försäljningsstart
Kvartal 3 2021 beräknad inflyttning
25 bostadsrätter 21 i flerfamiljshus, 4 i radhusform
2–5 rok
55–114 kvadratmeter
30 m till Mullsjön
Ekbacka Strand

Kontakta mäklare

Besök Fastighetsbyrån >

Arkitekt

Johannes Igelström

Byggherre

Brf Ekbacka Strand 2

Sjöutsikt och härligt ljusinsläpp

Med dova och naturnära färger passar husen in i den trädrika, gröna vegetation som omger Mullsjön och området Ekbacka Strand. Samtliga bostäder har fönster mot sjön, vilket ger en härlig utsikt och ett stort ljusinsläpp. Grundstandarden i alla bostäder är hög, med moderna och hållbara materialval. Du kan dessutom sätta din personliga prägel genom de tillvalsmöjligheter som erbjuds.

Läs mer i broschyren för Ekbacka Strand etapp 2

Mullsjö

I Jönköpings län ligger Mullsjö kommun. Staden är omringad av en vacker natur som bjuder in till alla typer av friluftsaktiviteter. För dig som tycker on friluftsliv finns många typer av aktiviteter för hela familjen så som kanotpaddling, vandring eller varför inte islandshästridning. Mullsjö blir på vintrarna en attraktiv vinterort där besök vid Mullsjö alpin är populärt. För dig som hellre sätter på dig längdskidorna finns även fina längdskidspår!

Med buss – och tågmöjligheter kan du snabbt, smidigt och enkelt ta dig till närliggande städer. I Mullsjö bor du ca 17 minuter från Jönköping, 20 minuter från Falköping, cirka 40 minuter från Ulricehamn och Göteborg ligger cirka 1,5 h bort.

Brf Ekbacka Strand 2

Björksätersvägen 565 91 Mullsjö