Skip to content
Brf NaturRutan

Brf NaturRutan

Välkommen till Brf NaturRutan! Nu har du chans att förvärva en bostad i en av Borås mest natursprakande och växande stadsdel Hestra. Där ska 18 hem fördelat på nio parhus skapa plats för hela familjen.

Brf NaturRutan blir en stabil förening med låg belåningsgrad där anpassning gjorts för dagens räntehöjningar. Här bor du energieffektivt med energiklass B. Parhusen är välplanerade utan onödiga kvadratmeter. Välisolerat, solpaneler och egna laddstolpar är några andra fördelar som gör detta hus till ett energieffektivt hem.

Bostäderna är 117 och 124 kvm fördelade i två plan. Alla har stora sällskapsytor där närheten till naturen skapar en känsla av att den träder ända in i vardagsrummet. Planlösningen är anpassad för att passa dig som förstagångsköpare, barnfamilj och för dig som vill leva enkelt med villakänsla. 

Vi på ByggArvid är ödmjuka inför uppgiften att skapa ditt hållbara hem för livet. Därför bygger vi med hållbara och naturliga material så långt det är möjligt.

Vi hoppas du hittar ditt kommande hem hos oss!

Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer

narurrutan borås

Projekt

Brf NaturRutan

Adress

Pianogatan 4-13,  504 70 Borås

Försäljningsstart

juni 2022

juni 2022 försäljningsstart
Hösten 2023 beräknad inflyttning
18 bostadsrätter fördelat i 9 parhus
4-6 rok
117 & 124 kvm
10 min till Borås centrum

FAKTA

  • Pris: 4 325 000 – 4 575 000

  • Månadsavgift: 5 894 – 5 995  kr/mån

  • Antal rum: 4 – 6 ROK

  • Boarea: 117 & 124 kvm

  • Byggår: 2022-2023

  • Förening: BRF NaturRutan

naturrutan försäljningsbroschyr

Läs mer i broschyren för Brf NaturRutan

 

Läget

I en av Borås modernaste och mest växande stadsdel kan du här bo med naturens lugn som granne. Med spännande arkitektur och varierande bostadstyper är detta ett bra boende för såväl dig som förstagångsköpare, barnfamilj eller för dig som vill leva enkelt med villakänsla. Vi bygger för vardagen och skapar plats för livet.

Som boende i stadsdelen Hestra har du tillgång till en rikt varierad natur på riktigt nära håll! På promenadavstånd finns sjön Kolbränningen med motionsspår samt bad och fiskemöjligheter. NaturRutan ligger placerat mycket nära till Rya Åsar med vandringsleder, naturstigar och flera fina utsiktsplatser. Föreningslivet finner du nära i såväl kultur- som fritidsaktiviteter. I närområdet ligger flertal matbutiker, postombud, pizzeria och restauranger. Inpå knuten ligger förskolan Kärnhuset och bara några hundra meter bort ligger skola Hestra Midgård.

Förskola 200 m
Badplats 1,5 km
Restaurang 650 m
Busshållsplats 200 m
Rya Åsar 2,6 km
Matbutik 2,2 km

Naturen inpå knuten

Att bygga bostäder är att bygga för människor. Hemmet är för de allra flesta livets fasta punkt och den plats där vi spenderar merparten av vår tid. Därmed är det vid utveckling av bostadsprojekt viktigt för oss att sätta sig in i hur livet för människorna som ska bo där kommer att se ut och anpassa därefter.

Vi är ödmjuka inför uppgifter som vi alla har tillsammans för klimatets och livets bästa, det vill säga att minska klimatpåverkan och främja den biologiska mångfalden. Vår ambition är att skapa hållbara hem för livet. När naturen inte bara finns inpå knuten, utan ända in i vardagsrummet, skapas harmoni och välmående. Att de boende dessutom tillsammans kan mötas på sina gemensamma ytor för samvaro, grillning, odling, lek och träning skapar förutsättningar för de boende att leva ett hållbart och nära liv. Koppling mellan hem och natur kommer vara påtaglig genom grönska, terrassering och insektshotell.

 

Ett hem där naturen och gemenskapen kommer nära

Hållbart & energieffektivt

Bostadsfilm

Ta en titt på bostadsfilmen och vår digitala presentation om Brf NaturRutan. Här berättar vår bostadsförsäljare Hanna Jarneving mer om bland annat bostäderna, Hestras vackra område och läge, priser och mycket mer. 

köpprocessen

Resan till ditt nya hem

Vi förklarar hur ditt bostadsköp går till steg för steg.

 

Brf NaturRutan

Pianogatan 4-13 504 70 Borås