Skip to content
3 april, 2020

En ny sida av ByggArvid är här!

Nytt utseende och tydligare erbjudande. ByggArvid växer och utvecklas hela tiden och har nu tagit fram en ny profil, där tonalitet och kommunikation matchar företagets sätt att arbeta. Den nya sidan av ByggArvid här.

ByggArvid har sedan 1940-talet byggt och utvecklat fastigheter, lokaler och bostäder. Verksamheten innefattar byggentreprenad, projektutveckling och bostäder och utgår från huvudkontoret i Ulricehamn, men det geografiska område där man verkar växer hela tiden. Över tid har verksamheten allt mer kommit att handla om att bygga tilltro och starka relationer genom täta samarbeten med såväl kunder som partners.

Som en del i företagets utveckling har ByggArvid nu satsat på ett nytt utseende som bättre matchar hur verksamheten ser ut idag och som tydligare kommunicerar och beskriver vad företaget erbjuder. Profilen ska återspegla att ByggArvid är ett företag med hög professionalism och kompetens som värdesätter sina medarbetare och deras kunskap och arbetsinsatser. Därför lyfter man bland annat fram medarbetarna i helt nytt bildmaterial. I och med att företaget hela tiden växer och utvecklas är den nya profilen och kommunikationen också en viktig del i att locka ny kompetens och nya medarbetare. På så sätt möjliggör ByggArvid för fortsatt utveckling och tillväxt.

Den nya profilen innefattar bland annat en ny logotyp och en ny hemsida. Hemsidan har fått ett helt nytt utseende som ska göra det enklare att få en bättre bild av affärsområdena och även göra det enklare för bostadssökande att hitta aktuella bostadsprojekt.

– Att verka och vara en självklar samarbetspartner har varit och är vår drivkraft. Nu är vi redo att visa upp ByggArvid och vilka vi är. Både för att visa upp vårt företag för våra kunder och kommande samarbetspartners men även för att ge våra medarbetare möjligheten att känna extra stolthet i projekten, säger Elisabeth Dahlgren, VD.

Som en del av byggbranschen anser ByggArvid att det är viktigt att även i rådande tider driva branschen framåt, fortsätta bygga och utveckla samhället och skapa arbetstillfällen för medarbetarna. I den mån det går fortsätter man därför att arbeta med både befintliga och nya projekt och driva verksamheten framåt. Det nya utseendet och det tydliggjorda erbjudandet är en del i arbetet med att kunna stå starka även framöver.

– Det är extra viktigt i dagens rådande läge att ByggArvid tar ansvar för medarbetare, fortsatt samhällsutveckling och näringsliv. Jag anser att det är av största vikt att vi hjälps åt så att vi alla har ett arbete att gå till, även när Covid-19 har ebbat ut. Under våren har vi inflyttning på två av våra projekt med 19 nya bostäder i Ulricehamn och 25 nya bostäder i Mullsjö. Även överlämnande av Stubos nya kontor och Borås Bils nya däckhotell sker innan semestern. Vi har tagit in nya projekt och ser positivt framåt, säger Dahlgren.

Upptäck den nya sidan av ByggArvid på byggarvid.se och i våra sociala medier.

Pressrelease ByggArvid