Skip to content
ByggArvid om oss

Om oss

ByggArvid är byggföretaget med goda relationer och täta samarbeten i fokus som  bygger och utvecklar fastigheter, lokaler och bostäder. Vi bedriver verksamhet inom byggentreprenad, projektutveckling och bostäder. Alltid med kvalitet, delaktighet och hållbarhet i fokus. Vi utgår från Ulricehamn och med en tio-milsradie når vi städer som Göteborg, Skövde, Jönköping, Värnamo med flera. Vår ambition är att inte vara längre bort än att vår personal ska kunna sova hemma.

Ödmjukhet
Engagemang
Stolthet

Din självklara samarbetspartner

Vårt arbete handlar lika mycket om att bygga förtroende och relationer som att bygga hus. Vi är din självklara samarbetspartner. Med lång erfarenhet och stor kompetens levererar vi därför inte bara välbyggda lokaler och fastigheter, utan bidrar även med stor kunskap rörande alla delar av bygget. Hela tiden genom täta relationer och med stor transparens.

Vi lägger stort fokus på våra viktigaste resurser – våra medarbetare och våra kunder. Vi kan stolt stå för att vi lever och är våra värdeord – Ödmjukhet, Stolthet och Engagemang. 

 

Vi tar ansvar för våra handlingar, resultat och för varandra.

Vi bygger tillsammans

Vårt jobb handlar om att bygga byggnader, men också tilltro och relationer.

Våra värdeord

Vi på ByggArvid arbetar värderingsstyrt. Våra värdeord vill vi att du som kund ska känna genom hela vårt samarbete. Detta för att vi tillsammans ska dra åt samma håll och mot gemensamt mål och för lyckat ett projekt. Vi är stolta över våra värdeord och jobbar engagerat och ödmjukt med dessa i vår vardag.

Stolthet

Vi på ByggArvid är goda ambassadörer och bär stolt vårt varumärke. För oss innebär det många saker. Bland annat att vi är artiga, har vårdat språk, är trevliga och välvårdade. Vi bidrar till att det blir goda och bra team på våra arbetsplatser, genom att vi alltid samarbetar, skapar goda tillstånd och hjälper varandra. Allt detta ska bidra till att vi kan stå stolta vid färdigt och överlämnat  projekt.

Ödmjukhet

Vi brukar säga att vi är ”ödmjuka inför uppgiften”. Detta innebär att vi är ödmjuka genom hela processen i samtliga projekt. Ödmjukhet innebär också att vi är öppna och att vi lyssnar klart på varandra. Vi erkänner misstag och ber om hjälp när vi behöver det.  

Engagemang

Att vara engagerad och bidra med vår kompetens är för oss en självklarhet i vår vardag. Detta för att behålla kreativiteten och finna lösningar i utmaningar. Vi väljer alltid att se utmaningar som möjligheter där vi växer och utvecklas.

Ödmjukhet, engagemang och stolthet

Ödmjukhet inför uppgiften, engagemang genom hela processen och en känsla av stolthet efteråt.

Våra tre värdeord är något som vi på ByggArvid alltid arbetar efter och som vi vill att du som kund ska känna genom hela vårt samarbete.

Årets företagare och Årets hus

2019 mottog vi utmärkelsen Årets företagare i Ulricehamn. Årets Företagare delas varje år ut av organisationen Företagarna och är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser. Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. ByggArvid fick ta emot priset på Ulricehamns Näringslivs Galadag 2019, med motiveringen:

Lokalt och närproducerat där geografiska cirkeln successivt utvidgats under resans gång. Visionen och värderingar är styrande genom att hålla fokus på såväl riktning som hela företaget. Ett byggföretag som hela tiden från första spadtag till sista takpannan har med de viktigaste byggstenarna för framtiden: Förtroende och Långsiktighet.

Vid två tillfällen har hus som vi utvecklat eller varit med och byggt tagit emot utmärkelsen Årets hus. Det första projektet var Ulricehamns Kallbadhus, det andra BRF Båtbyggeriet.