Skip to content
Byggentreprenad
Björkgården i Mullsjö

Björkgården

I Mullsjö har ByggArvid påbörjat renovering och tillbyggnad av demensboendet Björkgården, i samarbete med Riksbyggen. Då de boende bor kvar i huset har projektet delats upp i sex olika etapper för att minimera störningar för de boende. Detta tillvägagångssätt möjliggör för oss att genomföra arbetet medan människor fortfarande bor på platsen och säkerställer att de kan fortsätta sitt dagliga liv med så lite påverkan som möjligt. Detta kräver noggrann planering och tät kommunikation med boendets personal för att säkerställa deras säkerhet och välbefinnande under hela byggprocessen.

Den första etappen är nu avslutad och människor har flyttat in i de förbättrade utrymmena. Nu fokuserar vi på den andra etappen och arbetar ständigt med att förbättra livskvaliteten för de som bor här.

Hela projektet väntas slutföras och överlämnas till Riksbyggen och kommunen årsskiftet 2024/2025. Vi ser fram emot att se det färdiga resultatet och hur det kommer att gynna de boende och personalen på Björkgården.

Byggherre

Riksbyggen

Ort

Mullsjö

Typ

Renovering och tillbyggnad av demensboende

Björkgården

Skolgatan 14 565 31 Mullsjö