Skip to content
Bostad
Byggentreprenad
Projektutveckling
Skarpås

Skarpås

Brf Skarpås är ett egenutvecklat projekt beläget i ett lugnt, etablerat kvarter med mindre hyreshus och villor. Köparna i Brf Skarpås består av en bred målgrup i blandade åldrar med olika familjekonstellationer. Detta skapar en trygg förening som bygger på olika livserfarenheter. En stor, betydande grupp av de boende i huset utgörs av förstagångsköparen i den yngre målgruppen. Brf Skarpås har blivit en stabil förening där de yngre vuxna får växa.

Brf Skarpås har ett optimalt läge i villakvateret på Höjdgatan mitt i centrala Ulricehamn. Huset innefattar 19 bostadsrätter i varierande storlek, samtliga med hög grundstandard och väl tilltagna uteplatser, balkonger eller terasser. Bostäderna har ett härligt ljusinsläpp och vyer mot stadskärnan och sjön. Hemmen stod redo inflyttningsklara i maj 2020.

 

Jag känner mig verkligen så hemma i min tvåa. Skarpås är ett flerfamiljshus, men med min egen entré som ligger i direktkontakt med utomhus känns det som mitt eget hus. Älskar ljuset från morgon- och eftermiddagssolen.

 

Entreprenadform
Projektutveckling, Bostad & Totalentreprenad

Entreprenadsumma
27,2 miljoner

Byggherre

ByggArvid

Ort

Ulricehamn

Byggår

2019-2020

Typ

Nybyggnation av 19 bostadsrätter

Skarpås

Höjdgatan 26 523 35 Ulricehamn