Skip to content
23 oktober, 2020

Välkommen Rosalie!

ByggArvid AB har en stadig och pågående tillväxt. 2019 blev ByggArvid utsedd till Årets Företag i Ulricehamn. Tjänsten som Projekt- och Affärsutvecklare innebär ansvar över ByggArvids fortsatta positiva utveckling med Projektutveckling. Projektutveckling handlar om att förverkliga idéer till färdiga projekt så väl bostäder som kommersiella lokaler. Samarbete med rekryteringsfirma har pågått en tid och olika intervjuer har hållits. Nu kan vi glädjande meddela att tjänsten som Projekt- och Affärsutvecklare är tillsatt.

Rosalie Sandahl, 31 år, boende i Hok med mångårig erfarenhet från projektutveckling och byggbranschen. Närmast kommer Rosalie från Skanska där hon har haft rollen som projekt- och affärsutvecklare med fokus på bostadsutveckling i Jönköping, Linköping, Norrköping, Alingsås och Borås. Rosalie har bland annat arbetat i komplexa konsortiesamarbeten i såväl Jönköpings nya stadsdel Västra Skeppsbron som Inre Hamnen i Norrköping.

Styrelse och VD önskar Rosalie varmt välkommen och ser fram emot kommande arbete tillsammans. Rekryteringen av Rosalie, är en förutsättning för fortsatt tillväxt inom ByggArvids projektutveckling.

– Jag är en person som är relations- och resultatinriktad och som gillar att nå framgång tillsammans med andra, därför känns det så kul att få kliva in och bli en del av det kompetent och engagerade teamet som ByggArvid består utav. ByggArvid är ett högpresterande bolag där jag känner en stark tillhörighet och vi-känsla. Tillsammans i ByggArvid skapas synergieffekter och kreativt samarbetsklimat som ger nöjda och återkommande kunder. Detta kräver aktivt lyssnande, nyfikenhet och nytänkande. Jag kommer bidra genom att, tillsammans med övriga i teamet, skapa hållbara projekt- och affärsmöjligheter som bygger på verkliga behov, säger Rosalie Sandahl.

– Tillsammans med vår strävan att alltid arbeta med våra värderingar Ödmjukhet, Engagemang och Stolthet, är denna rekrytering en stor del i vårt vinnande koncept säger Elisabeth Dahlgren, VD ByggArvid. 

Rosalie Sandahl