Skip to content
24 augusti, 2020

Vi bygger vidare på Rönnåsen

Nu är vi alla tillbaka på byggarbetsplatserna och kontoret efter en härlig semestervila. Vi på ByggArvid bygger vidare, trots Coronatider och fortsätter att förebygga smittspridning. 

2017 påbörjade ByggArvid och Lager 157 sitt samarbete och 2018 flyttade Lager 157 in i ny lagerhall med kontor och plats för e-handel. Nu är samarbetet återigen upptaget för en utbyggnad av lagerhall med ca 8000 kvm.

Vid området Rönnåsen i Ulricehamn är nu arbetet i full gång. Vi på ByggArvid är stolta att våran självklara samarbetspartner 157 Logistics AB har valt att återuppta samarbetet och valt oss att etablera en utbyggnad av deras lagerhall. Just nu gjuts plintar som förbereder till att resa stommen. Därnäst är momentet att montera väggar.

– Jag tycker det är jätteroligt att bygga denna typen av lokal. Det är något jag känner mig bekväm med och byggt innan. Jag gillar volymen och att ha mycket yta att arbeta på. En utmaning är att vi får en väldigt tight tidsplan då bygglov drog ut på tiden samt att golvläggningen sker mitt i projektet vilket gör att montörer får det tight, säger Anton Wistberg, platschef.

Läs mer om våra pågående projekt här