Skip to content
18 augusti, 2021

Vi välkomnar Emanuel Elofsson – vår nya arbetschef

I måndags hälsade vi Emanuel Elofsson välkommen till oss på ByggArvid som Arbetschef.

ByggArvid AB har en stadig och pågående tillväxt. 2019 blev ByggArvid utsedd till Årets Företag i Ulricehamn. Tjänsten som Arbetschef innebär att ha ett övergripande ansvar för tilldelade projekt som varierar i storlek. Emanuel kommer tillsammans med ett drivet och kunnigt team, bli delaktig i utvecklingen av företaget. Ett varierat och brett arbete i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar.

Emanuel Elofsson, 34 år, boende i utkanten av Jönköping har mångårig erfarenhet av branschen. Tidigare har Emanuel arbetet mestadels med mark och kommer senast från Strand i Jönköping AB där han hade tjänsten projektledare. 

– Jag kommer till ett starkt bolag med härligt vi-känsla som besitter stor kunskap inom byggvärlden. Här kompletterar jag med min erfarenhet från åren inom anläggningsbranschen och ser verkligen framemot bygga nya affärsrelationer tillsammans med bolaget. ByggArvid är känt för att sätta stort värde i samtliga sina medarbetare och jobbar tillsammans för att nå en lyckad slutprodukt. Med det sagt är jag stolt att få bli en del av detta bolag och är övertygad om vi ska fortsätta leverera på samma höga nivå som tidigare, säger Emanuel Elofsson.

– Vi är mycket glada över att Emanuel blir en del av ByggArvid. Jag är helt övertygad om att Emanuel alltid kommer passa bra in i vårt team samt att han delar våra värderingar Ödmjukhet, Engagemang och Stolthet, säger Elisabeth Dahlgren, VD ByggArvid.

VD och ledningsgrupp önskar tillsammans med alla medarbetare Emanuel varmt välkommen och ser fram emot kommande arbete och projekt tillsammans.